Glamour

Glamour København fotograf. Vil du gerne have lavet en lækker glamour serie af dig selv, hvor du går fra hverdag til glamour looket på en time. Brug en time ved stylisten og få det look du ønsker dig. Og brug derefter en time ved fotografen, hvor vi laver nogle super fede og kreative billeder af dig.

Glamour København

Dit eget skønhedsideal du bliver forkælet (Glamour København fotograf)

Vi sikrer os du bliver forkælet med en lækker, naturlig styling, der fremhæver den skønhed du er, samt foreviger din indre glød på billederne. Vi sørger for at fremhæve dine former på en lækker måde og fremhæver dine karakteristiske træk. Vi vil vise dig en hel ny side af dig selv, du ikke vidste du havde.

Dit eget skønhedsideal

Vi sørger for det hele!

Vi sørger for at have det hele klar til dig i vores skønne fotostudie. Vi booker make-up / styling og forvandler din naturlige skønhed til et evigt minde, som du kan dele med venner, bekendte eller den heldige kæreste. Du er i professionelle hænder med vores kreative team, og vi guider dig hele vejen.

Vi sørger for det hele!

Er der noget jeg skal medbringe?

Det eneste du selv skal medbringe lidt forskellige outfits, som du ønsker at blive fotograferet i. Så snart du booker en tid til styling og fotografering, sender vi dig selvfølgelig en mail hvor alle praktiske oplysninger er beskrevet. Hos København fotografi tilbyder vi altid 100% tilfredshedsgaranti. Så er du mod al forventning ikke tilfreds med det endelige resultat, kan vi enten tilbyde dig en ny tid i studiet .

Se mere om fotografen her.

Lille teaser til næste indlæg:

  • Hvad skal du overvejer inden du tager portrætbillederne?
  • Er det kameraet eller dig der laver de gode portrætbilleder?
  • Hvad skal du være opmærksom på, hvis billederne tages udenfor?
  • Hvad skal du være opmærksom på, hvis billederne tages indenfor?
  • Super råd til redigering af dine portrætbilleder.
  • Store fejl folk ofte laver.
  • Erhvervsportrætter laver jeg rigtig mange af. Men indimellem portrætterne har jeg også andre typer opgaver.
  • Mit hjerte banker ikke kun for at fotografere mennesker. En del af min tid bruger jeg også på andre typer fotoopgaver. Både i København og langt væk fra København. Jeg kommer over hele landet og laver bl.a. boligstof, mode og industrifotos. Hjemme i studiet i København tilbyder jeg desuden produkt- og madoptagelser.
  • Glamour København fotograf

Vi laver også bryllupsfotografering i København, se her.