Opgave ved Blast Pro Series Copenhagen. Er du til E-Sport? Er du til Counter-strike? Så burde du være i Royal Arena denne November. Nogle af verdens bedste Counterstrike hold var samlet for at dyste om Blast Pro trofæet og en præmiesum på 250.000 dollars. Det danske hold Astralis var med og ingen tvivl om de havde hjemmebanefordelen foran ca. 12.000 skrigende fans i Royal Arena.

eSports photographer
Esport KBH
Xyp9x Andreas Højsleth
fotograf til esport
esport fotograf
esports gaming
esport fotografer
en frivillig fotograf
esport fotografi Astralis
Team Liquid - Twistzz
esports photographer job
eSports-Fotografie
Esport-fotografen
Brug for en god fotograf?‎
esports photographer of the year

Vi var med og fotograferede stemningen i salen. Lyden buldrede i hallen fra kæmpe højtalere. Folk skreg og råbte hvergang Astralis vandt en omgang. Med den store opbakning til det stærke hjemmehold, var det nærmest, som om de andre hold var statister i dette show. (fotograf til E-sport). De hold der var med denne gang udover Astralis var:

  • Natur Vincere (Navi)
  • Faze Clan
  • Team Liquid
  • NIP
  • Cloud9

Astralis: København er blevet et hovedbrud for os

Fotograf til Esport

Som fotograf til Esport får man mange unikke oplevelser og spændende rejser. Nogle af de store esports eventafviklere bruger ofte deres egne folk. Men flere og flere benytter freelance fotografer til fotografering af esports events som denne i Royal Arena Kbh. Der var mange samlet denne dag. Både Tv2, DR, og Københavns overborgmester Frank Jensen. Der var helt unge drenge og piger i de spæde teenage år og nogle havde taget deres forældre og bedsteforældre med til eventet. Vi siger tak til Astralis Group, Blast Pro og Royal Arena for en skøn dag. (fotograf til E-sport)

#københavn #copenhagen #denmark #danmark #visitcopenhagen #travel #cph #visitdenmark #architecture #photography #nyhavn #travelphotography #kbh #travelgram #love #photooftheday #scandinavia #wanderlust #delditkbh #voreskbh #europe #igerscopenhagen #mitkbh #tivoli #art #hygge #instagood #nature #danish #picoftheday #esport #astralis

Blast Pro Series Copenhagen

Astralis

Astralis er et professionelt dansk Counter-Strike: Global Offensive-hold som er grundlagt i januar 2016 af medlemmerne fra Team Solomid. Holdet blev startet med økonomisk hjælp fra IT-millionæren Tommy Ahlers og oprettet som anpartsselskab under navnet Astralis Esport. (Blast Pro Series Copenhagen)

I januar 2017 vandt holdet finalen i ELEAGUE Major, der svarer til en slags Champions League-tunering i Counter-Strike. I 2018 vandt Astralis deres 2. major-sejr, som denne gang var i London (FaceIt London major). I 2019 vandt Astralis deres 3. major, som blev afholdt i Katowice i Polen (IEM Katowice 2) Astralis vandt deres 4. major i Berlin, Tyskland (Starladder Major 2019) efter de havde slået Avangar. (fotograf til E-sport) – eSports photographer (Blast Pro Series Copenhagen)

Denmark

dev1ce Nicolai Reedtz

Denmark

dupreeh Peter Rasmussen

Denmark

Xyp9x Andreas Højsleth

Denmark

 Gla1ve – Lukas Rossander

Denmark

 Magisk – Emil Reif

Denmark

 zonic (coach) Danny Sørensen

Læs mere om Blast Pro her