Få lavet professionelt portræt

Som fotograf kan vi sikre dig at du får taget super gode portrætter til hvilket, som helst formål: Som linkedin, facebook, dating, brylluppet, barnedåben, til virksomheden eller ansøgningen. 

Vi spørger ind til, hvad behov du har for billeder, og hvad de skal udstråle, og derfra beslutter vi, om du skal fotograferes i både sort/hvid og farve, med en ensfarvet baggrund i studiet eller med arbejdspladsen i baggrunden, om du skal have taget billeder, hvor du har forskelligt tøj på, eller om vi skal bruge en stylist eller makeup-artist, hvis du føler dig bedre tilpas på den måde.

Bliv fotograferet i virksomheden

Vil i gerne have lavet portrætter af medarbejderne til jeres virksomheds hjemmeside, så er det en god ide at tage billederne on-location, hvor muligheden for at få arbejdspladsen med i baggrunden er tilstede. Det skaber ægthed – og samtidig er det tidsbesparende at fotografere alle medarbejdere på en gang.

Ærlighed og Autencitet

Som fotografer, er det vigtigste for os : autencitet og ærlighed. Det får vi bedst frem ved, at du før, under og efter fotograferingen føler dig  godt tilpas i vores selskab, og hvor vi selvfølgelig guider med din kropsholding, og at du er til stede i øjeblikket.

Fotografering i studie

Vi kan også sagtens fotografere portrætterne i enten vores mobile fotostudie eller hos jer. Det kan give mere ro i situationen at blive fotograferet i vores studie. Og her er der også mulighed for at vælge forskellige baggrunde, lyse og mørke, der giver et roligt og neutralt udtryk.

Sort/hvid eller farve

Der er faktisk en større forskel når, man ser det samme portræt i enten sort/hvid eller farve. Et portræt i sort/hvid har et mere stramt og grafisk udtryk og kan passe ind i mange sammenhænge, f.eks. på hjemmesider med mange farver, og det er også velegnet til pressemeddelelser.

Forskellige farver ændrer også portrættets udtryk – det kan f.eks. være en god ide at blive fotograferet med forskelligt tøj på – ligesom lyset på en optagelse kan have stor betydning, som det kan ses på billederne herunder.  Så det er vigtigt at få talt med fotografen om stilen, inden man går i gang.

Læs mere om portrætfotografering her.