fotograf erhverv københavn

Erhvervsfotograf København

Erhvervsfotograf København – erhvervsfotografering København, Frederiksberg & Sjælland. Fotografering af medarbejdere, erhvervsbygninger. Få jeres professionelle visuellelle identitet leveret ved en eftertragtet fotograf.

Fotografering af virksomheden

Vi laver interiør fotografering af selve virksomheden, så billederne på jeres hjemmesider udstråler i er seriøse omkring jeres forretning og gerne vil vise jeres firma frem for nuværende og kommende kunder. Vi har efterhånden fotograferet mange butikker i København.

Idag er de fleste mennesker aktive på nettet, og det har derfor aldrig været vigtigere med flotte repræsentative billeder på hjemmesiderne. Hvad gør i for at promovere jeres virksomhed på nettet og på de sociale medier? Skriv til os og hør mere om erhversfotografering i og omkring København.

Vi laver også flotte reklamebilleder i København – Se her!

Fotografering af erhvervsportrætter

Vi laver naturligvis også fotografering af virksomheder og erhverv i og omkring København. Vi har en reklamefotografisk tilgang til billederne, hvilket sikre jer flotte og kreative vinkler, samt teknisk flotte fotos til jeres hjemmesider, tryksager etc.

Vi kommer gerne ud i jeres virksomhed og laver billederne af de ansatte eller direktionen. Det gør vi fordi vi ved vores kunder gerne vil have så lidt forstyrrelse i den daglige arbejdsgang, som muligt. Vi er din professionelle erhvervsfotograf København og vi er ikke tilfredse med vores arbejde før vores kunder er det.

Følg med på vores blog og se de seneste fotoopgaver vi har lavet.

erhvervsfotograf københavn
erhvervsportræt københavn
erhvervsportrætter københavn c
erhvervsportræt københavn
erhvervsportrætter københavn c
erhvervsportræt københavn
erhvervsportrætter københavn c
erhverv københavn 1 foto
erhverv københavn 2

Miljø og On-location billeder

I vil med garanti gerne vise jeres flotte virksomhed frem på jeres spændende hjemmeside eller i en reklame for virksomheden, sørg derfor det bliver gjort på en ordentlig måde. Vi “opsætter” nogle situationer, hvor jeres medarbejdere og omgivelser fremstår reelle og ærlige.

Vi laver Pack Shots og produktfoto

Hvis i står med de flotteste produkter med den smukkeste indpakning, er det selvfølgelig vigtig at få vist disse frem for jeres kunder og potentielle kunder, og det gøres altså bedst med professionelle pack shots og produktfotos. Varen kommer bare mere til sin ret, når billederne er lavet ordentlig.

Medarbejderportrætter

På jeres “om os” side, vil man altid forvente at se lidt mere om virksomhedens ansatte og dennes personlige profil. Her er det utrolig vigtig for virksomhedens image, at dit portræt og dine medarbejderes portrætter ser professionelle ud, for at sende et seriøst signal fra jeres side. Så jeres profil fremstår både unik og prof.

Vi medbringer derfor altid transportabelt studie med lys og baggrunde, så vi kan lave lige præcis den type portrætter i gerne vil have til enten hjemmesiden, kataloger, brochure osv.

Events og housewarming etc

Skal i holde et event eller en housewarming og vil i gerne efterfølgende vise omverden jeres event eller nye tiltag, så overvej da en professionel erhvervsfotograf til opgaven. Vi laver altid masser af billeder og sikrer os i får det hele med. Kontakt os og hør mere om event fotografering og erhvervsfotografi hos os.

Vi er ikke tilfredse med vores erhvervsfotografering før vores kunder er. Vi lever af vores gode omdømme og vi ønsker altid at levere billeder af højeste kvalitet i København og resten af Sjælland.

Københavns erhvervsliv

Som kommerciel erhvervsfotograf København, har vi efterhånden udbygget et godt kendskab til Københavns erhvervsliv og får også mange af vores opgaver fra kunder, der før har benyttet os eller kunder der er blevet os anbefalet. Vi har kørt Sjælland tynd og fotograferet alt indenfor bygninger, industri, møbler, interiør, design, messer, reklamer, mode, housewarmings, jubilæer, konferencer og meget mere.

Rutine og erfaring gælder

Når vi som udefra kommende skal levere billeder fra en virksomhed, handler det om at have forståelse for arbejdsgange og travlhed. Derfor kommer vi altid velforberedt og bruger ikke mere tid on-location end højest nødvendig. Vi ved med vores rutine og erfaring, som mangeårig erhvervsfotograf København at fotograferingen er nødvendig, men det skal ikke optage en hel arbejdsdag eller mere for de ansatte.