Familiefotograf København

Er der noget mere hyggeligt end jobbet som familiefotograf i København. Vi møder så mange søde og spændende mennesker når vi er ude og lave familiefotografering i Danmarks hovedstad. Gode familiebilleder bliver oftest til når alle hygger sig og føler den gode afslappede steming. Vi kommer over hele København, som familiefotograf.

Familiefotografering skal være hyggeligt og sjovt

Når i booker en familiefotografering ved os, vil vi altid forsøge at skabe den gode stemning og have det sjovt. Især børn slapper bedst af når det er “business as usual”. Som professionel familiefotograf har jeg efterhånden fotograferet mange søde familier i København, og jeg nyder altid at komme ud i naturen og se hvordan en families kærlighed bare lyser op, når de alle er samlet udenfor det daglige arbejdsræs og stress.

Husk vi også laver portrætfoto til hjemmesider og nettet.

Kreative familiefotos og gruppebilleder

Vi vil altid forsøge at skabe så anerledes og kreative familiebilleder og gruppebilleder, som overhovedet muligt. Derfor anbefaler vi altid i kommer friske og veludhvilede og med godt humør. Det er altid nemmere at fotografere når alle er på toppen og i godt humør. Vi mener selv vi er gode til at motivere og finde på opstillinger. Men selve udstrålingen og glæden skal i selv levere for at billeder bliver så varierede og kreative, som muligt.

Skal i giftes? Så laver vi nogle spændende utraditionelle bryllupsfotos

Portrætfotos af familiemedlemmer

Skal i til et sølvbryllup eller endda et guldbryllup er det ofte sådan at folk ikke ønsker sig ret meget i den alder. Men et godt foto af familiens medlemmer er altid et hit. Som familiefotografer, har vi lavet mange gavekort eller fotograferinger af alt fra små babyer til voksne, der skal gives i gave til sølvbryllupsparret.

Fotografering over hele Sjælland

Det er ikke kun København vi kører rundt i og laver familiefotos. Vi kører gerne en tur rundt på hele Sjælland og laver kreative udendørs familiebilleder. Skal i bruge en god gaveidé er et dejligt minde med hele familien en super god ide at få lavet. Skriv til os og hør mere om familiefotografering på Sjælland.