portrætfotograf københavn

Portrætfotograf København

Portrætfotograf København – Portrætfotos af bedste kvalitet til erhverv og private.

Portrætfotograf og portrætfoto

Portrætfotografering og portrætfoto handler om at finde frem til personen på billedet, og vise den person, der står foran kameraet, som han eller hun er. Det handler også om at fremhæve personlige egenskaber ved personen på portrættet. Velkommen til en prisvindende portrætfotograf København.

Vidste du godt vi også har en fillial i Køge ?

Portrætfoto – hvad er det?

Portrætfoto er mange forskellige ting, men det involverer altid et billede af minimum én person. Ofte er der kun én person på billedet, og det kan være close-up eller i fuld figur eller være mere over i et stemningsbillede, hvor der er mere miljø med på portrættet.

Vidste du godt vi er en del af Asmussen Media ?

portræt erhverv københavn
forfatter portræt københavn
dating portrætfoto
model portrætfoto
portræt hos coach
terapi portræt
portræt hos ledelse
portrætfoto erhverv københavn
portrætfoto af mand i københavn
portræt mand
par portrætfoto
model portræt
portræt on-location

Portrætfoto Udendørs

Portrætfoto behøver ikke altid laves i fotostudiet. Man kan sagtens lave mange spændende portrætfotos ved at bevæge sig udenfor. Man kan vælge naturen, som baggrund, eller en rå sten mur eller noget helt tredje. Kun fantasien sætter grænser.

  • fotografering af portræt
  • Portrætfotografering København
  • Portrætfotografering Priser
  • Portrætfoto tips
  • Portrætfoto
  • Portrætfotograf
  • Professionel portræt

En historie i portrættet

Ved at rykke portrætfotograferingen udenfor, opstår der flere muligheder for at “skabe en historie” i portrætfotoet. Der kan med forskellige baggrunde skabes forskellige udtryk i portrætbillederne.

For os er det professionelle portræt vigtigt, men vi synes det står stærkere hvis portrætfotoet sættes i kontekst til en historie. Altså en virksomhedsejer fotograferet i sin egen virksomhed osv.

Et vellykket portrætfoto kræver mere end blot et tryk på knappen på kameraet. Man skal, som portrætfotograf sikre sig at den man fotografere føler sig godt tilpas foran kameraet og at der samtidigt skabes en god afslappet stemning. Det giver de bedste portrætter.

portræt i fotostudio

Lad en portrætfotograf guide dig

Kontakt os for at få en god snak om, hvordan vi får lavet det portræt, du ønsker dig. Som erfarne fotografer har vi altid masser af gode råd til portrætfotografering, lige fra påklædning til lokation for fotograferingen. Har du spørgsmål, så tag endelig fat i os, så vi kan lave det portrætfoto, der viser dig, som du er.

Husk vi også fotograferer erhvervsfotos hos jer – Læs med her!!

Portrætfotografiet med glød

Portrætfoto skal have glød og personligt udtryk. Portrætfotografen skal skabe rum for dynamik og kreativitet og sikre sig den der fotograferes slapper af og hygger sig i fotografens selskab. Samtidigt er det fedt med så mange billeder som muligt, så man kan sætte dem sammen i en flot sammenhængende kollage.

Vi fotograferer også bryllupper i København – læs med her!!

FØLG OS PÅ: