Professionel

Portrætfotograf København

Siden 2010

Professionel og erfaren portrætfotograf København. Få lavet det perfekte portrætfoto København ved uddannet og erfaren billedmager.

Portrætfotograf - fotos der virker - Fotograf KBH
Billeder af portrætfotograf
Professionelt business portræt
Gode Portrætbilleder | Portrætfotograf København
bedste portrætfotograf
Gode råd til portrætfotografering - Fotograf
Portrætfoto ved professionel portrætfotograf
Portrætfotograf – Personligt portrætfoto
kameraindstillinger til portrætfoto
Her er årets bedste portrætfoto
Hvad kan man bruge portrætfoto til?
FOTOJOURNALIST - TAG STÆRKE PORTRÆTTER
portrætter
portrætfotograferne København
Masterclass i portrætfotografi
Professionelt business portræt København
den Professionelle portræt fotograf i centrum af København
Professionel portrætfotograf - København
portrætter billedkunst
Fotografens bedste råd til de skarpeste portrætbilleder
Professionelt portræt foto
Portrætfotograf – Personligt portrætfoto
Portrætfoto med personlighed og karakter
Et portrætfoto er så meget mere end blot et foto. Er det til CV'et? Gave?
Portrætfotograf - få det perfekte portrætfoto København
Portræt & gruppefotos
portræt og personalebilleder
Få et nyt portrætfoto | portrætfotograf i København
At få taget det bedste portrætfoto er en hjertesag for dig
portrætfotografering
hvad er et portrætfoto
portræt posering
Sådan poserer du din model korrekt til et protrætfoto
Analysemodel til analyse af portrætbilleder
Det skal du vide om portrætfotografering
Et portrætfoto er så meget mere end blot et foto. Er det til CV'et? Gave?
Hvad kan man bruge portrætfoto til?
Portræt & gruppefotos
Portrætbilleder - Lær at tage flotte portrætbilleder
5 tips - til et godt Portræt foto - Headshot
Hvordan vælger den Perfekte portrætfoto linse?
Spørgsmål om portrætfotografering
Spørgsmål om portrætfotografering
Professionel og uddannet

Mød portrætfotografen

Den professionelle portrætfotograf København tilbyder personlig portrætfotografering til både erhverv og private. I får lige præcis den type portrætbilleder i ønsker jer. Fotografering er en personlig professionel ydelse, og vi være sikker på, at i får lige præcis de billeder, i ønsker jer. Hos portrætfotograf KBH guider og hjælper vi dig gennem hele forløbet. På den måde sikrer vi jer at i får nogle spændende, kreative og varierede billeder. Med uddannelsen, som fotograf har vi erfaringen og evnerne, så er det op til jeg, hvad i vil med jeres fotograf i KBH.

Få lavet nogle ordentlige billeder af dig selv til Dating eller de sociale medier. Søger du job? Få lavet nye billeder.

Dygtig børnefotograf København til flotte og kreative børnefotos. Vi kommer gerne hjem til jer og fotograferer børnene.

Vil du gerne have lavet et vellignende professionelt professionelt billede til cv? Skal jeg virksomhed bruge nye billeder af de ansatte eller ledelsen? Skal i giftes og mangler i en bryllupsfotograf i København? Skal i bruge en familiefotograf i København? Ligegyldigt hvad i søger, så klarer vi opgaven.

Portrætfoto i KBH

  Portrætfotograf – fotos der virker

  Portrætfotograf København – Efterspurgt og professionel fotograf med atelier centralt i København. Et portrætbillede skal ikke bare vise et menneskeligt ansigt – det skal være levende, personligt og fortælle en historie. Et portrætbillede bliver til i samspil mellem kunden og fotografen og i det samspil opstår magien for portrætfotos af bedste kvalitet til erhverv og private. 

  Portrætfotografering og portrætfoto handler om at finde frem til personen på billedet, og vise den person, der står foran kameraet, som han eller hun er. Det handler også om at fremhæve personlige egenskaber ved personen på portrættet. Velkommen til en prisvindende portrætfotograf København.

  Vidste du godt vi også har en fillial i Køge ?

  Lad en portrætfotograf guide dig

  Kontakt os for at få en god snak om, hvordan vi får lavet det portræt, du ønsker dig. Som erfarne fotografer har vi altid masser af gode råd til portrætfotografering, lige fra påklædning til lokation for fotograferingen. Har du spørgsmål, så tag endelig fat i os, så vi kan lave det portrætfoto, der viser dig, som du er. Husk vi også fotograferer erhvervsportrætter hos jer. 

  Portrætfoto – hvad er det?

  Portrætfoto er mange forskellige ting, men det involverer altid et billede af minimum én person. Ofte er der kun én person på billedet, og det kan være close-up eller i fuld figur eller være mere over i et stemningsbillede, hvor der er mere miljø med på portrættet.

  En historie i portrættet

  Ved at rykke portrætfotograferingen udenfor, opstår der flere muligheder for at “skabe en historie” i portrætfotoet. Der kan med forskellige baggrunde skabes forskellige udtryk i portrætbillederne.

  For os er det professionelle portræt vigtigt, men vi synes det står stærkere hvis portrætfotoet sættes i kontekst til en historie. Altså en virksomhedsejer fotograferet i sin egen virksomhed osv.

  Et vellykket portrætfoto kræver mere end blot et tryk på knappen på kameraet. Man skal, som portrætfotograf København sikre sig at den man fotografere føler sig godt tilpas foran kameraet og at der samtidigt skabes en god afslappet stemning. Det giver de bedste portrætter.

   

  Et professionelt portrætbillede
  Et professionelt portrætbillede har en stor værdi for mange mennesker og det bruges ofte til mange forskellige ting. Derfor er det vigtigt billedet viser den bedste side af dig selv.
  Både i erhvervsmæssige og private sammenhænge, kan en dygtig portrætfotograf i KBH, lave nogle flotte billeder, du kan benytte mange år frem i tiden. En del personer kommer ofte ud af komfortzonen når de placeres foran et kamera.Når disse situationer opstår, guider vi dig og får dig til at slappe af. På den måde får du gode billeder i forskellige udgaver – som du stolt kan vise frem.
  Dit personlige portrætfoto

  Portrætfoto behøver ikke altid laves i fotostudiet. Man kan sagtens lave mange spændende portrætfotos ved at bevæge sig udenfor. Man kan vælge naturen, som baggrund, eller en rå sten mur eller noget helt tredje. Kun fantasien sætter grænser.

  • fotografering af portræt
  • Portrætfotografering København
  • Portrætfotografering Priser
  • Portrætfoto tips
  • Portrætfoto
  • Portrætfotograf
  • Professionel portræt

  Portrætfotografiet med glød

  Portrætfoto skal have glød og personligt udtryk. Portrætfotografen skal skabe rum for dynamik og kreativitet og sikre sig den der fotograferes slapper af og hygger sig i fotografens selskab. Samtidigt er det fedt med så mange billeder som muligt, så man kan sætte dem sammen i en flot sammenhængende kollage.

  Vi fotograferer også bryllupper i København – læs med her!!

  Skab blikfang med

  Erhvervsfoto

  erhvervsportræt KBH

  Hvorfor er et godt erhvervsfoto så vigtig idag? Det handler om at sende et budskab til beskueren. Budskabet bør være seriøsitet, personlighed, kvalitet og ikke mindst en virksomhed, der fremstår visionær og stærk. Billeder fra jeres virksomhed er med til at skabe jeres image udadtil.

  Forøg jeres salg med flotte

  Reklamefoto

  reklamefoto fra KBH

  Hvorfor er et godt reklamefoto så vigtigt? Et billede kan sige mere end 1000 ord. Derfor kan et eller ihvertfald få billeder, være meget stærkere for jeres image end en masse beskrivende tekst. En kombination er bestemt at foretrække. Vi skaber billeder med “blikfang” og sælger budskabet.

  Forevig jeres store dag med

  Bryllupsfoto

  bryllupsfotograf København

  Hvorfor hyre en professionel bryllupsfotograf i København? De fleste mennsker, bliver kun gift engang. Og et bryllup er vel en af de mest oplagte events i jeres liv. Derfor bør i selvfølgelig sikre jeres store minde, gennem en professionel bryllupsfotograf med masser erfaring fra StorKøbenhavn.

  Åbent

  Hverdage

  10 – 17

  Weekender

  10 – 16 

  Kontakt

  Telefon

  +(45) 42 67 90 11

  Adresse

   

  Fotograf KBH
  Købmagergade 26 1150 København