Skal i holde bryllup i København ?

Skal i holde bryllup København, så skal i med garanti også bruge en dygtig kompetent bryllupsfotograf. Vi har fotograferet mange bryllupper i København, og kender til en masse af de gode og spændende lokationer hvor man kan lave de mere kreative og spændende bryllupsbilleder.

Klik og Se vores bryllupsgalleri her.

bryllupsfoto-1-36a bryllupsfoto-1-36 bryllup - kreativ bryllupsfotograf bryllup - danmarks bedste bryllupsfotograf

Bryllupsfotografering med kant

Bryllupsfotografering med kant er den slags bryllupsfotos vi gerne vil lave. Hos os vil vi gerne lave et spændende mix mellem de klassiske bryllupsbilleder og de moderne og fotojournalistiske bryllupsbilleder. Vi kører i hele Danmark, så vi kommer selvfølgelig også i København.

Feststeder i København

Der findes mange hyggelige feststeder i København. Vi har fotograferet ved mange bryllupper i København og har derfor også set mange forskellige og hyggelige steder i byen. Nogle af stederne vi kan nævne er:

Nationalmuseet København – Hold jeres bryllups i Københavns mest usædvanlige og anderledes festlokaler og lad jeres historie blive en del af vores! Nationalmuseet elsker fester og bryllupper.

Admiral Hotel – Hold jeres bryllupsfest på Admiral Hotel i København og giv dine gæster og ikke mindst jer selv en oplevelse for livet. Start med en festlig velkomstdrink på Admiralkajen og nyd den flotte udsigt til Operaen, de historiske skonnerter og Københavns nye smørhul – Ofelia Plads.

Trekroner Fortet – er, med sin unikke beliggenhed i Københavns Havn, en oplagt venue, når begivenheder og mærkedage skal fejres. I to klassiske, rødkalkede ejendomme på hver side af indsejlingen til øen, findes de smukkeste rammer for at holde større selskaber.

Admiral Gjeddes Gaard ligger i hjertet af København og er et af byens ældste mødesteder. 

Gården har siden middelalderen dannet ramme for akademisk, kulturelt og politisk samvær – med deltagelse af bl.a. Ludvig Holberg, Tom Kristensen og Th. Stauning.

Langelinie Pavillonen  – tilbyder bryllupper fra 40 gæster og har plads til helt op til 850 personer. Med bygningens struktur med køkken centralt og skydevægge i massivt træ, kan vi tilpasse rum og placering, så I får den bedst mulige oplevelse på jeres store dag. Se flotte bryllupsvideoer fra danske bryllupper her.

No 1 Domus Portus – selskabslokaler har ligget på mezzaninen siden april 2002, hvor vi kan forkæle fra 40 til 120 personer, idet størrelsen af lokalet kan varieres.

Læs mere om bryllupsfotografering i København her.