Bryllupsdagen er noget ganske særligt. En begivenhed, der aldrig kommer igen på samme måde. Derfor ønsker de fleste at få foreviget netop denne dag.

Alle fotografer kan tage et opstillet billede men at opfange den naturlige situation med spontan reaktion kræver erfaring og situationsfornemmelse. Dette er grunden til at jeg har valgt at specialisere mig i festfotografering i København og især bryllupper. Intet kan gribe mig mere – end når jeg med mit kamera kan opfange højdepunktet i et aktuelt øjeblik – mere værdifuldt end en serie officielle poseringer.

København

Fotografiet er hukommelsen …. et dagbogsblad

Fotografiet er hukommelsen et dagbogsblad som kun fotografen med sit kamera kan registrere – så nøjagtigt. Fotografiet genskaber enkeltheder og stemningsbilleder, som ellers ville gå tabt i mængden af begivenheder på denne specielle dag.

Se flere billeder fra Sjælland her

Bryllup restaurant Amager, København

Lad mig være med til at forevige jeres bryllupsdag og gøre den uforglemmelig – til et evigt og kært minde. Få dækket bryllupsdag – fra kirke til brudevals – med talrige farverige fotos, leveret kun få dage efter brylluppet i et flot album. Jeg opererer med faste forhåndspriser så I ved hvordan I skal disponere.

Når I skal vælge fotograf

Når I skal vælge fotograf og ønsker at jeres bryllupsbilleder bliver super professionelle., Jeres bryllupsfotografering kan starte med et uforpligtende besøg hos os. Vi vil vise jer vore flotte bryllupsbilleder og vore forskellige albums. Vi kan også tilbyde den helt nye Livsstilsfotograf, som giver jer et helt unikt og personligt bryllupsalbum. Bryllupsfotografering udføres efter aftale.

Når I skal vælge fotograf

digitale billeder

Et af de store problemer med de digitale billeder er ofte at de bliver “flade” eller sagt på en anden måde, de mangler dynamik, kontrast og dybde. Ved hjælp af en forholdsvis enkelt teknik kan man ved hjælp af Photoshop gøre noget ved det faktum. Grundlæggende er det brug af filtre kombineret med nogle af de egenskaber som lag menuen tilbyder.

Ring til fotograferne i KBH og få et uforpligtende tilbud.