Bryllupsfotografering i KBH

Bryllupsfotografering KBH – Vi tilbyder selvfølgelig også professionel bryllupsfotografering i og omkring København. Fotografering af brudepar på den store dag, er lig med livets helt store minde, og derfor vil vi ikke lave kedelige opstillede bryllupsfotos af Vejles brudepar, men mere fotokunstneriske billeder. Vi mener at bryllupsfotografering skal handle om personlige og kreative bryllupsfotos, og der skal udover bryllupsportrætterne af parret også laves billeder af :

  • Bryllupsfesten
  • Vielsen
  • Vielsesringene
  • Brudebuketten
  • stemningsbilleder af gæsterne
  • receptionen
  • indslag
  • meget mere

Med erfaring, som uddannede fotografer i København, kender vi København rigtigt godt og ved hvor de gode lokationer for fotografering af jeres bryllup kunne foregå. Vi har masser af spændende input til opstillinger og kreative poseringer. Vi sørger for jeres store dag foreviges på alle vores digitale SD kort, så i får så mange forskellige bryllupsbilleder fra jeres bryllup København, som muligt. 

Dygtig fotograf til jeres bryllup

Når vi bevæger os på opgave, som fotograf ved jeres bryllup, så ved vi at det handler om at være til stede, men alligevel ikke være til stede. Vi arbejder bedst, som “fluen på væggen”, hvor vi fanger en masse ikke opstillede stemningsbilleder af jer selv og jeres bryllupsgæster. En fotograf København, der er dygtig til sit job, ved at bryllupsbilleder ikke bare lige er noget man tager om, og de bedste bryllupsfotos, bliver ikke til uden fotografens enorme engagement og passion for selve bryllupsfotografiet. Desuden er det vigtigt at vi ved hvor i byen de gode billeder kan tages i al slags vind og vejr.

Moderne bryllupsfotografi

Vi følger selvfølgelig med i udviklingen indenfor bryllupsfotograferingsgenren og ved der er en masse spændende trends, der i disse år “skyller” indover Danmark fra England og USA. I Danmark er der også nogle enormt dygtige fotografer til bryllup vi finder inspirerende. Skulle i derfor ikke falde for lige præcis vores stil, kan vi da anbefale et andre dygtige fotografer til jeres bryllup herunder.