Professionel og nærværende fotograf

Professionel og nærværende fotograf i KBH. Gode fotografier og portrætter er personlige og skaber opmærksomhed. Selv om man investerer i dyrt udstyr til fotografering, kan det være svært at få det helt rigtige skud i kassen. Vi er din professionelle og nærværende fotograf i København.

Som fotograf på Sjælland hjælper jeg både med gravid fotografering, babyfotografering og meget mere.

Lad mig fortælle din historie som fotograf i KBH

Et portræt eller fotografi er ikke bare en envejsproces, hvor jeg tager et professionelt billede af et motiv. Det vellykkede billede er personligt og fortæller en historie. Selv om jeg har stor erfaring som fotograf i KBH, er det vigtigt for mig at høre dine meninger og forslag, så vi skaber det bedste og mest personlige resultat sammen.

Vil du se nogle af de historier, jeg har fotograferet? så hop inde under galleri og find billeder af børn i alle størrelser, fra de ligger i maven til de kan gå.

Fotografier i naturskønne KBH

Det personlige og effektfulde billede kalder på flotte omgivelser og farver. Jeg går gerne på opdagelse i naturen med dig, når du skal have taget dit billede, men som fotograf i KBH har jeg også flere forslag til locations. Sammen finder vi den bedste løsning, der understøtter dine ønsker til resultatet.

Se fx et udpluk af udendørs fotografier her eller her. Jeg har gode erfaringer med at bruge både vand og skov som baggrundsmotiver, men jeg er meget interesseret i at høre dine input.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til, hvordan jeg arbejder som fotograf i KBH – eller spørgsmål til hvad jeg kan tilbyde dig.

Læs mere: