Overvejer du en Portrætfotografering i KBH? En af de vigtigste kriterier få at tage et godt portrætfoto er belysningen.
En professionel portrætfotograf bruger minimum en blitz(på stativ) og oftest 3 forskellige. Det er portrætfotografens opgave at styrer lyset således at et portræt af en kvinde udstråler skønhed og lidenskab, hvor imod et portræt af en mand ofte skal udtrykke styrke og magt. Fotograf København, Portrætfotograf, FotografKøbenhavn, Amager, Fotografer KBH.

En professionel portrætfotograf

portrætfotografen

Da der ikke er et ansigt der er ens er der heller ikke en belysning der er ens, så når man får taget et portrætfoto er det helt normalt at fotografen stiller op til fotografering tager et billede og så flytter lamperne en mm. og tager et nyt billede, dette vil ofte gentage sig nogle gange indtil portrætfotografen har fundet præcis den vinkel der fremhæver personens ansigtsform bedst muligt. Et portrætbillede skal ikke bare vise et menneskeligt ansigt – det skal være levende, personligt og fortælle en historie. 

Se flere portrætbilleder her

portrætfotografen

portrætfotos – Portrætfotografering i KBH

Langt størstedelen af de portrætfotos der bliver taget bliver fotograferet i et studie, men det er også muligt at tage gode portrætbilleder udendørs. Man skal dog bare være opmærksom på at baggrunden på billedet ikke bliver for dominerende da et portræt jo handler om at tegne et billede af en person. Professionel portrætfotograf specialiseret i fotografering af voksne, gravide og børn. Studie centralt i København.