Fotografering i institutioner, børnehaver og dagpleje

Vi elsker at fotografere i børnehaver, vuggestuer, legestuer og dagplejer i København og hele Sjælland. Gode børnebilleder bliver oftest bedst, når børnene hygger sig i vante omgivelser og i leg. Derfor er fotografering i dagsinstitutioner, blevet så populært. Vi kommer til jer, og vi klarer alt det praktiske, så personalet kan slappe af.

Vi sørger for det praktiske

Vi planlægger det med den enkelte dagsinstitution hvornår og hvor, og vi sørger så for alt det praktiske. Der kan selvfølgelig betales med giro eller vi sender en faktura direkte til forældrene, så det ikke er dagplejen der skal stå for betaling etc.

Fotografering i dagplejen i København, giver altid søde og sjove samt spontane børnebilleder af ungerne i leg og hyggelige stunder.

Børnefotografen kravler så at sige “ned i børnehøjde” og fanger de gyldne små øjeblikke af børnene i leg.

Vi bruger god tid under fotograferingen

Fotografen bruger altid god tid under selve fotograferingen og leger med børnene, så billederne får en stemningsfuld atmosfære og er mere hyggelige og afslappende at kigge på.

Dagplejeren får selvfølgelig et gruppefoto af børnene gratis. På den måde kan hun/han følge sine unger igennem årene ved en tilbagevendende aftale med os.

Skriv til os og hør mere om fotografering i dagplejen. 

Vi fotograferer også i børnehaver, dagsintitutioner og på skoler

Vi anbefaler i vælger en fotograferings dato i perioden fra Januar til og med Maj, da vi så undgår højsæson hvor tingene ofte bliver mere presset.

Vi i gerne have et tilbud på fotografering i børnehaven, dagsinstitutionen eller på jeres skole, så læs mere om fotografering i institutionen her.