Vil du “bare” have et minde, eller vil du have det bedste minde?

Det bedste minde ? Hos Fotograf København sætter vi en stor ære i, at lave de bedste billeder, men uden at glemme hyggen.

Kendetegnet er hyggelige omgivelser, grundighed, kvalitet og tid, til at få præcis det billede du skal bruge.

Vi har mange års erfaring med fotografering og arbejder professionelt, helt ned i mindste detalje. Vi arbejder i alle genre, både over og under vand, natur, video og studie fotografering.

Vi gør os stor umage for at lave de bedste billeder, fra de bedste vinkler, med de bedste motiver… i samarbejde med dig, så er vi helt enige om forventningerne bliver opfyldt.

Som kunde hos os, snakker vi derfor altid sammen før et shoot, og aftaler præcis hvordan du vil have det. Her er det kun fantasien der sætter grænser, og vi hjælpes ad med ideen, hvis du ikke selv har den.

Vores fotograf kører i hele landet, og studiet ligger i Jyllinge. Men lad os da komme ud i naturen og skyde, der er uendelige muligheder.

Det bedste er, at forkæle øjnene med de flotte, spændende og utrolige motiver der findes, og de findes overalt i verden. Ofte lige ved siden af dig. Ikke alle ser det, ikke alle har mulighed for at se det, derfor gør vi vores bedste for at vise dem.

Brug for et flot familieportræt ?

 I dag kan man lave billeder der er så skarpe, at du næsten ikke tror dine egne øjne, men det kræver både godt udstyr, et godt øje, timing og rigelige mængder kreativitet, at fange det helt rigtige. Derfor kræver et godt billede, et godt samarbejde med motivet… og motivet kan være dig!

Kontakt os på mail, så ringer vi dig op hurtigst muligt, får for en snak og giver dig et tilbud på opgaven.

Her er pris eksempler for portrætfotografering lavet som færdige tilbudspakker. Det bedste minde

Har du specielle ønsker, eller søger en pris på billeder ud over de viste, så kontakt mig og få et uforpligtende tilbud.

(priser er ex. print, som kan tilkøbes, men leveret elektronisk på en fil, som må printes frit). Standardlevering er farvebilleder. Ønskes sort/hvid, skal det bestilles senest ved udvælgelsen, da det ellers vil koste en ekstra redigering.

  • Pakker:

·         Pakke 1: CV+Dating – 1 person

1 x fotosession i studie inkl. 1 redigeret billede og elektronisk levering.

Her får du et klassisk shoot, i vores hyggelige studie. Det er ofte blot et ansigtsportræt, og vil tage ca. 20min. (+redigering). Alt afhængig af tiden, vælger vi ud sammen inden du går eller, du får sendt et link til online preview og udvælgelse.

Pris: kr. 599,-

·         Pakke 2: Portrætfoto Studie 1 pers. Det bedste minde

1 x fotosession i studie, inkl. 1 x redigering, opstilling, elektronisk levering.

Her får du et en anelse mere avanceret shoot, også i vores hyggelige studie. Det kan være en lidt anden lyssætning, lidt mere krop eller et spændende ansigtsportræt. Det vil tage ca. 30-35min. (+redigering). Alt afhængig af tiden, vælger vi ud sammen inden du går eller, du får sendt et link til online preview og udvælgelse.

Pris: kr. 795-

·         Pakke 3: Kæreste/Par Studie: Max. 2 pers. Det bedste minde

1 x fotosession i studie inkl. 1 x redigering og elektronisk levering.

Her får du det samme som pakke 2 et lidt mere avanceret shoot, også i vores hyggelige studie. Forskellen ligger i redigeringen og opstillingen, da det er 2 personer der skal passes sammen og efterbehandles. Det vil også tage ca. 30-40min. (+redigering). Alt afhængig af tiden, vælger vi ud sammen inden I går eller, I får sendt et link til online preview og udvælgelse.

Pris: kr. 895,-

·         Pakke 4: Familie pakken Studie. Max. 10 pers. Det bedste minde

1 x fotosession i studie inkl. 1 x redigering, opstilling, elektronisk levering

Her får du det samme som pakke 2 og 3 et lidt mere avanceret shoot, også i vores hyggelige studie. Her er forskellen mængden af redigering og opstillingen, da der er mange personer der skal passes sammen og efterbehandles. Det vil også tage ca. 35-45min. (+redigering). Alt afhængig af tiden, vælger vi ud sammen inden I går eller, du får sendt et link til online preview og udvælgelse.

Pris: kr. 1095,-

·         Pakke 5: Familie ”Ud af huset”  Det bedste minde

1 x fotosession eksternt inkl. 1 x redigering, kørsel (max. 90km. i alt), opstilling, elektronisk

Her får du det sammen som Pakke 4, men med et udstyrs -og kørselstillæg på 500,- Det lidt mere avanceret shoot, på en forudbestemt lokation, inkl. opstilling af udstyr, hvis nødvendigt. Radius er max. 90km. (retur). Km. ud over det, vil udløse et mindre tillæg. Det vil ofte tage ca. 25-65min. (+redigering), afhængig af, om vi er ude eller indenfor og der skal stilles udstyr op.  På disse shoots, får du sendt et link til online preview og udvælgelse.

Pris: kr. 1595,-

 

Pakke 6: Baby – Studie Max. 1 pers. Det bedste minde

1 x fotosession i studie, inkl. 1 x redigering opstilling, elektronisk levering.

Her får du det mere avanceret shoot, også i vores hyggelige studie. Baby fotografering kræver ofte mere tid og flere forsøg. Derudover er lyssætningen mere avanceret og der bruges ofte rekvisitter. Det vil også tage ca. 45-60min. (+redigering). Alt afhængig af tiden, vælger vi ud sammen inden I går eller, I får sendt et link til online preview og udvælgelse.

Pris: kr. 1095,-

·         Pakke 7 : Model – Studie 1 pers. Det bedste minde

1 x fotosession i studie inkl. 2 x redigering, 2 x tøjskift, 2 x opstilling, elektronisk levering.

Her får du det mest avanceret studie shoot. Model fotografering kræver ofte mere tid til evt. tøjskift, avanceret lyssætning og, der bruges ofte rekvisitter. Det vil også tage ca. 45-60min. (+redigering). Alt afhængig af tiden, vælger vi ud sammen inden I går eller, I får sendt et link til online preview og udvælgelse.

Pris: kr. 1195,-

  • Kørsel tilkøb

Tilkøb af kørsel til alle pakker uden kørsel. (tillæg på 3.54/km. ved mere end 90 km. i alt)

Pris: kr. 500,- 

Fri kørsel

Pris: kr. 700,-

USB – ekstra km. – ekstra timer – ekstra billeder – ekstra redigering – graveringer (træ, glas, smykker) – Print – fotorammer – specielle ønsker.

Priser på tilvalg: Se prisliste for ”Tilvalg”