Boligfotografering i KBH

Boligfotografering KBH. Vi blev bestilt til at lave en billedserie fra et boligkompleks i København. Billederne skulle være lyse og lækre samt indbydende. Fotograferingen giver mulighed for at medbringe en masse små detaljer, spændende vinkler og lære farver. Vi ville dog gerne have haft mere tid til også at have lavet billeder ved bygningerne i den blå time. Her er der mulighed for at eksperimentere med det lækre bløde og flotte lys, uden eksponeringen bliver et problem.  

Boligfotografering med stemning

Boligfotografering med stemning i København. Når vi laver fotografering af boliger, vægter vi selve stemningen i billederne lige så højt som registrering af boligens rum og faciliteter. Man skal kunne fornemme hvordan det er at være der, og få lyst til at opleve det “live”. Det særlige ved fotografering lavet med droner er at der virkelig er dybde i billedet.

Et eksempel kunne være at man beskriver boligens placering og oplyser om afstand til by eller strand. Som fotograf vil man selvfølgelig visualisere de særlige egenskaber ejendomsmægleren fremhæver i en salgsopstilling.

På jagt efter en dygtig bryllupsfotograf i KBH?

Fotografering af lejligheder

Fotografering af lejligheder, kræver at have det rigtige udstyr og viden til at gennemføre en sådan fotografering. Hvis du stadig ønsker at spare nogle penge ved at prøve det selv og du får gode tips og råd , hvad man skal kigge efter , og hvad man skal gøre under fotograferingen.

Selv om mange fotografer har avanceret udstyr , så du endelig kan også gøre arbejdet selv – man har den rette viden , du kan tage op enhver kamera og lave billeder fint – repræsentant og klar til brug for din kampagne og salg eller udlejning af lejligheden. 

Vejle bolig fotografi

Velkommen til København bolig fotografi. Skal i have lavet stemningsfyldte billeder af boligkomplekser eller huse i eller omkring Kolding, så skriv til os og hør mere om den type fotografering.

Læs mere om forskellige slags fotograferinger i København her.