Dronefotografi, journalistik, kommunikation og alt inden for grafisk arbejde. Vi fortæller historier med vores droner. Vi fortæller også din.

Fotografering Amager Strand - Bryllupsfotograf

Dronefoto

Vi filmer alt, hvad loven tillader, og vi sætter en ære i at gøre vores arbejde bedre end forventet – hver gang

Journalistik

Vi har arbejdet med journalistik på både dagblade, TV og ugeaviser. Og når vi kombinerer vores erfaringer med en drone i luften, så bliver det til helt nye fortællinger.

Vil du være fotojournalist? Som fotojournalist lærer du at fortælle historier fra virkeligheden vha. journalistiske billeder og video. Du lærer desuden at skrive tekster til dine billeder. Fotojournalister arbejder typisk på aviser og ugeblade. Den almindelige betegnelser for dem er pressefotograf. Drømmer du om en fremtid som pressefotograf? Så er uddannelsen til fotojournalist på Journalisthøjskolen lige noget for dig. 

En journalist er en person, der arbejder i journalistik for at rapportere nyhederne. De kan arbejde alene ("freelance") eller for en avis, en radio eller et tv-program. Der er forskellige slags journalister.

fotojournalist KBH

Grafisk design

Vi har redigeret og givet blandt andre Danmarks største avis Søndagsavisen sit udseende. En fotojournalist arbejder primært med visuel journalistik i form af fotografier. Derudover skriver de også artikler. Drømmer du om at skabe unikke og personlige portrætter, der fanger dine læsere ? Bliv undervist af dygtige journalister fra hele branchen og sikre din plads på uddannelsen. 

Fotograf i København & Nordsjælland

Vi har en alen lang karriere indenfor journalistikkens verden – både inden for journalistik i aviser, kommunikation i TV-branchen og som grafisk ansvarlige. Nu har vi valgt at gøre det hele selv, og vi har tilføjet et par droner til vores etablissement. Vi tilbyder at skrive dine artikler, og vi hjælper din virksomhed med at blive set. (Dronefotografi, journalistik, kommunikation)

Lad en professionel fotograf i KBH stå for opgaven