Fotojournalist i KBH

Pressebilleder

Skal du bruge en fotojournalist København og Sjælland? Er i ude i noget med fotograf søges? Her finder i en professionel og erfaren Fotograf KBH. Dygtig fotograf og uddannet fotojournalist, der arbejder, som freelance fotograf i København. Vi dækker faktisk hele Danmark. Altid teknisk flotte billeder og fotos.

Priser
Brug for en

Freelance fotojournalist

Vi sørger for det hele og leverer alt indenfor reportager og portrætter til printmedier, diverse web og sociale medier og selvfølgelig fotos og tekst / artikler. Erfaring tæller som pressefotograf, da handler om at ramme det rette sted på det rette tidspunkt. Du skal samtidigt have en god fornemmelse og øje for en god historie og artikler. Vi har mange gode referencer fra store Danske dagsblade og magasiner.

Vi har været fotograf i København igennem de sidste 10 år. Vi har masser erfaring, som pressefotograf og freelance-fotograf i København. Vi har masser erfaring også som reklamefotograf i København, magasinfotograf i København, bladfotograf i København, avisfotograf i København, virksomhedsfotograf i København, firmafotograf i København. Jeg fotograferer mennesker til  firma, virksomhed, personaleblad, mad, koncert en flot forside til fornuftig  pris.

Fotograf fra København, på Amager, hele Sjælland, tjek vores hjemmeside med mennesker i bevægelse, portrætfoto, reportage optagelser, personaleblad, sport, politik og nyheder. Jeg er freelance-fotograf, uddannet fotojournalist i København. Jeg fotograferer rigtige mennesker – også på den opstillede måde. Er professionel fotograf – laver både portrætter, virksomhedsportrætter, reportage og meget mere. Alt form for fotografi i København på Sjælland og hele Danmark. 

Er uddannet fotograf, det der i gamle dage hed pressefotograf eller bare fotograf. Laver reklamefotografi. Er virksomhedsfotograf. Se mit portræt af kvinde i bevægelse sport billede mad forside til avis, magasin, blad, ugeblad, fagblad. Kvinde og fotograf. Jeg som folaver også video. En event fotograf, pressefotograf, reklamefotograf, magasinfotograf, bladfotograf, avisfotograf, virksomhedsfotograf, firmafotograf og kvinde fra København Sjælland.

 

Fotojournalistuddannelsen - uddannelse til fotojournalist
Fotojournalistuddannelsen - uddannelse til fotojournalist
FOTOJOURNALIST - TAG STÆRKE PORTRÆTTER
Fotojournalistik - fotografi med kant
Fotojournalistik - fotografi med kant
professionel fotojournalist KBH
Har du brug for en fotojournalist eller fotograf i København?
Foto-basis, Foto-projekt og Foto-Freestyle
Optagelsesprøve til fotojournalistik
En fotojournalist arbejder primært med visuel journalistik
En fotojournalist arbejder primært med visuel journalistik
Portrætfotografering | København
Hvordan bliver man pressefotograf?
Hvordan bliver man pressefotograf?
freelance-fotograf, uddannet fotojournalist i København
arbejder som fotojournalist på hele Sjælland
Hvordan bliver man fotograf? | Din guide
Freelance fotograf i København
Fotojournalist København og Sjælland
Fotojournalist København og Sjælland
Freelance fotograf i København
Fotojournalisten
Fotojournalisten
Alt form for fotografi i København på Sjælland
København, på Sjælland og i resten af Danmark
vejle gravid fotografer
København fotograf uddannelse
Professionel fotojournalist bosat i København
Professionel fotojournalist bosat i København
Fotojournalist og billedbehandler
 Fotojournalist: 5 tips til at tage bedre billeder
 Fotojournalist: 5 tips til at tage bedre billeder
Jeg fotograferer mennesker til  firma, virksomhed, personaleblad
Som færdiguddannet kan du arbejde som fotojournalist eller billedredaktør på dagblade
uddannelse som fotojournalist
Fotokursus i København
Fotograf søges i

KBH

Vi er uddannet fotojournalist fra Danmarks Journalisthøjskole, og hun har fotograferet for en lang række virksomheder, aviser og magasiner og virksomheder siden hun blev uddannet i 2002. Vores fotografiske stil er både kreativ og unik. Vi går helt tilbagelænet til enhver fotoopgave, hvad enten det er direktøren i en af Danmarks største virksomheder, eller en hjemløs på den lokale varmestue, der skal fotograferes. 

Vil du gerne have en uddannelse som fotojournalist?

Foto-basis, Foto-projekt og Foto-Freestyle

Vores speciale er rigtige mennesker i rigtige situationer – også på den opstillede måde.  Når vi fotograferer portrætter, er tilbagemeldingen at vi er gode til at få de portrætterede til at slappe af foran kameraet. De personer, der ikke bryder sig om at blive fotograferet, bliver guidet på en positiv og rolig måde, så billedet bliver helt fantastisk.  Vi leverer billeder til den bred kundekreds i København, på Sjælland og i resten af Danmark. Vi fotograferer mange billeder til forsider på et magasin, portrætter fra et årsmøde, klassiske reportagebilleder til en artikel, men har også fokus på kommunikation og virksomheders visuelle identitet og reklamebilleder mm.