Gode billeder er en super vigtig ingrediens i alle typer af visuel kommunikation

Ønsker du at booke en Fotografering Sjælland og København? Gode billeder er en super vigtig ingrediens i alle typer af visuel kommunikation. Vi opfordrer jer derfor til at få en af vores fotografer til at tage billeder for jer. På den måde får i en række professionelle billeder, som er helt unikke for jeres virksomhed, og som i kan bruge igen og igen i mange situationer.

I forbindelse med en fotografering

I forbindelse med en fotografering vil vi først og fremmest klargøre hvad i har brug for. Derefter kommer vores fotograf på besøg en eller flere gange, og tager de nødvendige billeder af jeres virksomhed, jeres medarbejdere, jeres produkter, og hvad i ellers måtte ønske.

Vores fotograf vil nu efterbehandle jeres billeder

Vores fotograf vil nu efterbehandle jeres billeder, og i vil indenfor kort tid modtage en hjemmeside med de færdige billeder i fuld opløsning, så de også kan bruges til f.eks. en plakat. Vi kan også tilbyde fotograf service i andre forbindelser – f.eks. i forbindelse med events eller lignende.

Så fungerer vores fotograf som “pressefotograf”, og tager interessante billeder som du efterfølgende kan bruges til at promovere din happening.

Ønsker du at booke en Fotografering Sjælland og København?