+4542679011

Gode billeder er en super vigtig ingrediens i alle typer af visuel kommunikation

Gode billeder er en super vigtig ingrediens i alle typer af visuel kommunikation. Vi opfordrer jer derfor til at få en af vores fotografer til at tage billeder for jer. På den måde får i en række professionelle billeder, som er helt unikke for jeres virksomhed, og som i kan bruge igen og igen i mange situationer.

I forbindelse med en fotografering

I forbindelse med en fotografering vil vi først og fremmest klargøre hvad i har brug for. Derefter kommer vores fotograf på besøg en eller flere gange, og tager de nødvendige billeder af jeres virksomhed, jeres medarbejdere, jeres produkter, og hvad i ellers måtte ønske.

Vores fotograf vil nu efterbehandle jeres billeder

Vores fotograf vil nu efterbehandle jeres billeder, og i vil indenfor kort tid modtage en hjemmeside med de færdige billeder i fuld opløsning, så de også kan bruges til f.eks. en plakat. Vi kan også tilbyde fotograf service i andre forbindelser – f.eks. i forbindelse med events eller lignende.

Så fungerer vores fotograf som “pressefotograf”, og tager interessante billeder som du efterfølgende kan bruges til at promovere din happening.