Som professionel og kommerciel fotograf i København og resten af Sjælland, har vi efterhånden lavet mange spændende fotoopgaver indenfor bryllupper, mode, erhverv, reklame og familier. Vi har masser af erfaring med fotografering af både private og erhverv.

gravid fotografering af gravid foto / graviditets foto

Kvindelig fotograf med speciale i fotografering af nyfødte, gravid, baby og børn. Gravid fotografering i København hos kvindelig fotograf i spændende fotostudie centralt i København. God tid og afslappet stemning.

cv foto

Nyt profilbillede og portræt til CV‘et, giv jobsøgningen et ekstra skub. Er dit profilbillede på LinkedIn lige i skabet? Giver du et godt førstehåndsindtryk? Et foto på dit CV bliver som udgangspunkt modtaget positivt, hvis billedet er i god kvalitet og matcher den arbejdsplads, du søger.

børnefotografering til børnefoto

Intet fascinerer og glæder mere end børnefotograferingBørnefotografering i et af landets bedste fotostudier. Vi elsker børn og de kan mærke det. Vi fotograferer også gerne dit barn. Børn er skønne, og som forældre elsker vi billeder af vores børn. Jeg har stor erfaring med Børnefotografering og ved, hvordan man opnår gode resultater.

pasfoto Vesterbro – fotograf vesterbro

Pasfoto fremkaldelse og informationer om myndighedernes krav. Bestil nemt, hurtigt og billigt dine pasbilleder med en online pasfoto-automat. Velkommen hos en fotograf vesterbro.

få taget billeder

Hos os kan i får taget billeder af stort set hvad som helst. En digital fil har du forevigt, og kan  den printet, hvor det passer dig. Billeder kan fortælle historier om dejlige dage og lykkelige stunder. Men det kan samtidig være dyrt at gå til en fotograf og  lavet et billede.

model fotograf

Uanset om du går med drømmen om at blive professionel model, eller bare at være model for en dag, så kig lige videre her på siden. Dit eget skønhedsideal! Vil du have dine flotte former frem med en glamourøs fremtoning? Lad os hjælpe dig!

Skal i bruge en freelance fotograf i KBH?

portrætfoto pris

I os får du en professionel portrætfotograf, hvor kvalitet og pris er i top. Her finder du priser på portrætfoto til business, fotografering af billeder til hjemmesider og medarbejder portrætfotografering.

konfirmation fotograf

Konfirmationerne ligger i maj og juni, og konfirmationsdagen er en meget stor begivenhed for hele familien. Så book fotografen til barnets konfirmation i god tid. 

fotograf baby

Vi kan virkelig anbefale at i bruger lidt tid på at finde jeres Baby fotograf. En fotograf baby har tit meget forskellige stilarter når det kommer til fotografering af de uskyldige små.

sort hvid portræt

Portrætter tager sig flot ud i sorthvid, men med en simpel konvertering savner billeder ofte kraft. eg er en fotograf der brænder for at fotografere og portrættere mennesker. Sortehvide fotografier kan virke ekstra udtryksfulde. Vores sortehvide posters med portrætter af både mennesker og dyr er nogle af vores mest populære opgaver vi har.

fotograf hvidovre

Find dygtige fotografer i Hvidovre, Hovedstaden for hjælp med alle former for fotograf opgaver. Se her hele listen af vores bedste fotografer Hvidovre.