København fotografs passion

Prisvindende fotograf – efter en sejr i den engelske “portrait of the year”, er det selvfølgelig glædeligt for os at kunne give København folket et tilbud om fotografering ved en internationalt anerkendt portrætfotograf. Men da det ikke ligger til os at skulle prale med vores priser og skrive spalte op og spalte ned om hvor dygtige vi er, som fotografer, så vil vi hellere vise det for Københavns borgere.

Portrætfotografering i København

Når vi tager opgaven, som din portrætfotograf, så ønsker vi hver gang at lave de fedeste kunstneriske billeder vi formår. Vi brænder for fotografiet og vi ved at gode billeder med indhold og kreativitet tager tid, fokus og evner. Vi ved også at hvis man går passioneret til opgaven, så er man altid bedre stillet når resultatet af fotografereringen foreligger. 

Se mere om fotograferingen her

Billeder og kamera

Vi buger altid det nyeste digitale fotoudstyr og kamera. De nyeste digitale billedbehandlingsprogrammer, og vi får alle vores billeder lavet det samme sted, så vi sikrer kvaliteten af vores kunder, på lækkert kvalitetsfotopapir lavet igennem ægte fotokemi og ikke kedelige print, der oftest mister farve og kvalitet efter kort tid i en ramme, under forskellige lysforhold.

Fotografisk passion er det eneste vi kan sige når folk spørger hvad vi laver og og hvordan vi opnår resultater indenfor fotografiet.