Bryllup i KBH

Skal i holde bryllup København, så skal i med garanti også bruge en dygtig kompetent bryllupsfotograf. Vi har fotograferet mange bryllupper i Vejleog kender til en masse af de gode og spændende lokationer hvor man kan lave de mere kreative og spændende bryllupsbilleder.

Skal i giftes og holde bryllup i København? Så ring på tlf. +45 42679011

Klik og Se vores bryllupsgalleri her.

Bryllupsfotografering med kant

Bryllupsfotografering med kant er den slags bryllupsfotos vi gerne vil lave. Hos os vil vi gerne lave et spændende mix mellem de klassiske bryllupsbilleder og de moderne og fotojournalistiske bryllupsbilleder. Vi kører i hele Danmark, så vi kommer selvfølgelig også i København.

Feststeder i København

Der findes mange hyggelige feststeder i København. Vi har fotograferet ved mange bryllupper i KBH og har derfor også set mange forskellige og hyggelige steder i byen. Du ved, du skal giftes med hvem og hvornår. Men hvor? Vi har mindst 10 bud på lækre steder, du kan vælge mellem; fra badehotel, boheme, bastion og ballroom til hipster, hippie, hypermoderne og hygge. Nogle af stederne vi kan nævne er:

SOHO

Kødbyen

Med egen tagterrasse på toppen af pulserende Kødbyen kan den intime eller store bryllupsfest holdes i urbane og upolerede rammer.

LANGELINIE PAVILLONEN

København K

Med Den Lille Havfrue som nabo – og panoramaudsigt over havnen – folder festen sig ud i en ikonisk funkisbygning med store terrasser.

DEN BLÅ PLANET

Kastrup

Omgivet af akvarier med farverige fisk og havdyr fra hele verden, er der lagt op til en fascinerende fest lige ud til Øresund.

NATIONALMUSEET

København K

Mærk historiens vingesus i de elegante sale og byd velkommen med drinks i foyeren eller i museumshaven ved Slotsholmen.

STRANDHOTEL RØSNÆS

Vestsjælland

I naturskønne omgivelser med udsigt til Kalundborg Fjord kan bryllupsfesten i vandkanten udspille sig på Strandhotel Røsnæs.

FREDERIKS BASTION

Christianshavn

Sejl gæsterne til den fredede bastionsbygning på Christianshavn, og lad festen foregå i en grøn oase på kanten af byen.

LUFTKASTELLET

Malmø

Lad bryllupsfesten rejse til futuristisk romantik på den anden side af sundet i Malmø med udsigt til Københavns skyline. 

VEGA

Vesterbro

Fold bryllupsfesten ud i et fredet, funktionalistisk mesterværk, der emmer af kvalitet og æstetik.

PIGESKOLEN BORGERGADE

København K

Den gamle pigeskole putter sig imellem Nyboders gule længer, og danner historiske rammer for et bryllup i hjertet af byen.

NIKOLAI KUNSTHAL

København K

I en gammel kirke midt i København kan bryllupsfesten arrangeres i karakteristiske, elegante rum.

THE PLANT

Refshaleøen

En nyrestaureret fabrik på Refshaleøen tilbyder fleksible rammer til bryllupsfesten i rå og eksklusive omgivelser.

FOOD SPACE

Kødbyen

Et urbant lokale til bryllupsfesten i utraditionelle rammer. 500 m2 med hvide, rå murstensvægge, der kan omdannes til kulissen, som kun fantasien sætter grænser for midt i Kødbyen.

Læs mere om bryllupsfotografering i KBH her.