Fotograf bryllup København

Fotograf bryllup København

Fotograf bryllup København – Det er aldrig afstanden mellem jer og bryllupsfotografen, der bør være afgørende for hvem i vælger, som bryllupsfotograf. Derimod de bryllupsbilleder den enkelte fotograf laver på den store dag, fotografens stil og mavefornemmelsen bør efter min overbevisning af større betydning for valg af bryllupsfotograf til jeres bryllupsdag.

bryllupsfoto-1-112bryllupsfoto-1-133 bryllupsfoto-1-134

Når i skal finde jeres bryllupsfotograf i København

Det er altid en stor ære at få lov til at være fotograf til et bryllup, og vi kører gerne langt for at indfri et brudepars ønsker for flotte bryllupsfotos. Jeg er bosat i København, men har haft bryllupper i København, Aalborg, Vordingborg, Holbæk, Viborg, Silkeborg, Slagelse, Esbjerg blandt mange. Afstanden er bare et nummer på kilometertælleren. Det er vores hovedpine. Vi har rigtig mange fotograf-jobs på Sjælland og København, og skulle I bo længere væk, så er det heller ikke et problem, det finder vi ud af.

Fotograf bryllup København bryllupsfoto-1-195

fotograf til brylluppet

Vigtigt for Jer, er det at beslutte jer for en bryllupsfotograf og have en god fornemmelse med dén aftale I har lavet i fælleskab med jeres fotograf til brylluppet. Bryllups fotografens fornemste opgave er at møde jer hvor I er, lytte til jeres ønsker og forhåbentlig også inspirere jer til at kunne få et indtryk af, hvilke billeder I kan forvente.

Læs mere om fotograf til bryllup i København.